The Weeknd и Селена Гомес вече не са заедно. Двете поп звезди сложиха край на сравнително краткия си романс, стартирал с раздялата на Абел Тесфайе с друга безумно красива жена - Белла Хадид.

Абел и Селена бяха истинска златна мина за папараците и светските хроникьори, но в крайна сметка и техният романс приключи. Кой предполагаше, че връзката им няма да издържи и година?

Според информация на TMZ, които обикновено не бъркат, The Weeknd е бил този, който е сложил край на романса. При това - по телефона. Ауч.

Предполага се, че канадецът е почувствал "изстиване" на страстта между него и Селена, което и в крайна сметка е довело до решението му да сложи край на връзката.

Източниците, близки до двамата, припомнят, че напоследък Абел и Селена рядко са имали възможността да бъдат заедно. Програмата им е била толкова натоварена, че връзката им се е крепяла най-вече на телефонни разговори. С времето обаче и те намалели значително.

Според TMZ, въпреки решението на The Weeknd да сложи край на връзката, двамата остават в приятелски отношения. Доколкото това е възможно, разбира се.

Скоро след това Селена Гомес бе забелязана да закусва в компанията на своя бивш приятел Джъстин Бийбър. Е, остава да видим дали нещо ново няма да изникне тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар