Разказвачът на страшни приказки Гийермо дел Торо се завръща с новия си шедьовър The Shape of Water, към който отново можем да насочим поглед. Fox разпространи нов трейлър на лентата, която ще ни пренесе в САЩ по време на 60-те години на миналия век и ерата на Студената война.

The Shape of Water разказва за нямата Елиза (Сали Хоукинс), която, заедно със своята колежка Зелда (Октавия Спенсър), се натъква на строго пазена от Правителството тайна.

Американските власти провеждат в тайна стряскащи експерименти, в центъра на които е мистериозен човек-риба (Дъг Джоунс). А когато двете жени се опитват да го освободят от правителствените окови, те бързо поемат ролята на преследвани.

The Shape of Water ще дебютира на голям екран на 8 декември, а феновете на великия Гийермо дел Торо имат всички основания да се чувстват нетърпеливи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар