The One на Netflix - ДНК-то казва, че сме един за друг


Представете си, че живеем в свят, в който ДНК анализ може да ни посочи човека, с когото си струва да прекараме живота си. Или с други думи, пробата на един косъм от главата ни може да ни гарантира, че сме направили точния избор при търсенето на половинка.

Звучи откачено, нали?

Точно това обаче е основата, върху която стъпва The One - нов сериал на Netflix, базиран върху книгата със същото име на писателя Джон Марс. Може да се каже, че продукцията задава и един сякаш вечен въпрос - докъде сме готови да стигнем, за да открием перфектния човек за нас?

В света на The One, ходенето по срещи вече не е нужно, защото цялата наука за намирането на партньор е сведена до съвсем простичък ДНК анализ. Анализ, който може да определи генетично за кого сме създадени. И кой е създаден за нас.

 

Специално разработен софтуер взима представените ДНК данни и изчислява кой е "the one" за въпросния човек. Всичко изглежда супер, докато в един момент не се случва немислимото - появява се труп на човек, използвал програмата. Разследващите нямат друг избор, освен да насочат вниманието си към жената, стартирала всичко това - Ребека (в ролята - Хана Уеър).

В един момент от трейлъра Ребека заявява: "Нямате идея какви жертви съм направила за тази компания. Може би никой от нас не знае наистина какво е важно, докато не ни се наложи да избираме".

The One

Освен Уеър, участие в шоуто ще вземат още Стивън Кембъл Мур, Оливия Ченъри, Лоис Чимимба, Албано Джеронимо, Ерик Кофи-Абрефа, Димитри Леонидас и други.

Идеята изглежда интересна, признаваме. Не сме чели романа на Джон Марс, но смятаме да наваксаме със сериала. Премиерата му се очаква на 12 март и ще протече в рамките на осем епизода. А вие ще гледате ли?

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни