Марая Кери е готова да разкаже своята история. Най-продаваната певица разкри в Instagram профила си, че е приключила работата си по предстоящата автобиографична книга The Meaning of Mariah, която трябва да излезе на 29 септември от Andy Cohen Books. Тя вече е достъпна за предварителни поръчки. Книгата, която ще обхваща издигането на Кери до славата, личните и борби и други преживявания, е написана заедно с модната журналистка Михаела Анджела Дейвис.

"Отне ми цял живот да събера кураж да напиша моя автобиография. Исках да разкажа за върховете и паденията си, триумфите и травмите си, пораженията и мечтите, които са ме превърнали в човека, който съм в момента", написа Кери в отворено писмо до феновете.

 

View this post on Instagram

 

The Meaning of Mariah Carey 🦋 Out Sept 29 🦋 Pre-order: smarturl.it/TheMeaningOfMariah

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

"Тази книга е съставена от моите спомени, моите злополуки, моите борби, оцеляването ми и моите песни“, заяви тя. Тя добави, че "написването на този мемоар беше невероятно трудно, смиряващо и лечебно“.

Ще има и аудио версия на книгата, която ще бъде прочетена от самата Кери и ще бъде "преплетена със специални музикални компоненти“.

Издаването на The Meaning of Mariah съвпада с 30-годишнината от едноименния дебютен албум на певицата. Оттогава звездата продължава да продава повече от 200 милиона записи, спечели пет награди "Грами", създаде може би най -популярната коледна песен за всички времена и скоро ще бъде въведена в Залата на славата на авторите на песни.

Автор

Аз съм позитивно и усмихнато момиче, обичам да предавам положителната си енергия на околните и да изпълвам дните си с щастие. Това е моята мисия - да правя хората щастливи, да разнообразявам ежедневието им и да ги обогатявам, а средството ми е писането!

Напишете коментар