The Meaning of Mariah или историята на Марая Кери

Марая Кери е готова да разкаже своята история. Най-продаваната певица разкри в Instagram профила си, че е приключила работата си по предстоящата автобиографична книга The Meaning of Mariah, която трябва да излезе на 29 септември от Andy Cohen Books. Тя вече е достъпна за предварителни поръчки. Книгата, която ще обхваща издигането на Кери до славата, личните и борби и други преживявания, е написана заедно с модната журналистка Михаела Анджела Дейвис.

"Отне ми цял живот да събера кураж да напиша моя автобиография. Исках да разкажа за върховете и паденията си, триумфите и травмите си, пораженията и мечтите, които са ме превърнали в човека, който съм в момента", написа Кери в отворено писмо до феновете.

 

View this post on Instagram

 

The Meaning of Mariah Carey 🦋 Out Sept 29 🦋 Pre-order: smarturl.it/TheMeaningOfMariah

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

"Тази книга е съставена от моите спомени, моите злополуки, моите борби, оцеляването ми и моите песни“, заяви тя. Тя добави, че "написването на този мемоар беше невероятно трудно, смиряващо и лечебно“.

Ще има и аудио версия на книгата, която ще бъде прочетена от самата Кери и ще бъде "преплетена със специални музикални компоненти“.

Издаването на The Meaning of Mariah съвпада с 30-годишнината от едноименния дебютен албум на певицата. Оттогава звездата продължава да продава повече от 200 милиона записи, спечели пет награди "Грами", създаде може би най -популярната коледна песен за всички времена и скоро ще бъде въведена в Залата на славата на авторите на песни.

Мария Младенова

Аз съм позитивно и усмихнато момиче, обичам да предавам положителната си енергия на околните и да изпълвам дните си с щастие. Това е моята мисия - да правя хората щастливи, да разнообразявам ежедневието им и да ги обогатявам, а средството ми е писането!

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни