Обичаме добри политически драми, поради което с нетърпение очакваме продукцията The Front Runner с участието на Хю Джакман в главната роля. Режисьор на лентата е Джейсън Райтман, а в ролите ще видим още Вера Фармига, Сара Пакстън, Джей Кей Симънс, Кейтлин Девър, Кортни Форд и други.

Филмът разказва историята на политика Гари Харт, който в ролята на щатски сенатор се кандидатира за президент на САЩ през 1988 година. Харт е обещаващ кандидат на демократите, докато аферата му с красавицата Дона Райс не става достояние на пресата.

Когато снимките на Гари Харт с любовницата му са публикувани от National Enquirer, това практически означава и нещастен край на президентската му кампания. Харт се оттегля от надпреварата, като той е заменен от губернатора на Масачузетс Майкъл Дукакис.

Трейлърът на лентата е озвучен от песента "Sinnerman" на Нина Симон, а филма ще можем да гледаме през ноември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар