Имате проблем с намирането на тениски с отлично качество? Имаме едно-две предложения и подозираме, че несъмнено ще се влюбите в тях.

Първата причина за това е, че когато имаме основни елементи в гардероба си, качеството е ключово.  Помислете сами – можете да похарчите няколкостотин лева за тениска с лого или странни цветови комбинации, която ще носите веднъж на шест месеца. Ако се сдобиете с качествена бяла тениска обаче, почти сигурно е, че ще я обличате поне веднъж седмично. За целта обаче е важно в никакъв случай да не подценявате важността на добрата материя. Качествените тъкани могат да запазят своята дълготрайност в продължение на години. Изберете чисто бял модел или заложете на интересен принт, или пък добавете малко цвят. Ето няколко идеи от Ree.bg, на които ще се спрем, за да ви помогнем в избора на практични, красиви и класически модели за ежедневието.

Тениските имат широко приложение и несъмнено е сред любимите дрехи на дамите. В изависимост от модела, можете да ги комбинирате с дънки, високи, ниски обувки или кецове. За връхна дреха можете да използвате незаменимото сако. Тениската е подходяща както за офис, така и за ежедневна употреба. Тя е непретенциозна и има широка употреба. За да завършите целия си тоалет, добавете и бижу, което да допринесе за прекрасния ви външен вид.

Както знаем обаче, акцентът е в детайла и по тази причина насочваме поглед към деликатните принтове. Подобен модел можете да съчетаете както с дънки, така и с клинове, панталони или къси панталонки през топлите дни. Универсалният модел е много практичен за дами, които нямат време дълго да стоят пред гардероба и да се чудят какво да облекат. Изчистено предложение като това е подходящо за ежедневно  обличане, но и в комбинация със сако.

Изберете по-смела щампа за ежедневна употреба. С нея можете да ходите на партита, събирания с приятели, разходки и каквото още ви хрумне. Ако работата ви позволява, е идеална и за офис, а със сигурност можем да твърдим, че е прекрасен избор, ако искате да впечатлите новите си познати. В съчетание с дънки или клин, високи или ниски обувки, дамите изглеждат неотразимо.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар