Когато си представяме нашето тяло мечта, вероятно ни изникват образи на ангелите на Victoria’s Secret. Моделите от тази марка без съмнение имат някои от най-красивите и желани тела на планетата. Докато ги гледаме как грациозно се разхождат по подиума, не може да не се зачудим как постигат тези резултати.

Добрите гени са най-далечната причина за извоюването на подиума. За поддръжката и запазването на външния им вид се изисква ежедневно усилие през цялата година, дори само заради една магическа нощ на годишното им модно ревю.

Непременно трябва да отбележим, че всеки един техен модел работи с фитнес инструктор по специална програма и имат минимум по една тренировка дневно. Останалото дължат на своя режим на хранене. Добри съвети дава една от “иконите” на бранда - Кандис Суенепул. За нея перфектната закуска е смути с етерични масла, банан и плодове с високо съдържание на антиоксиданти. A от време на време хапва яйца и тост сутрин.

Стела Максуел смята, че не трябва да премахваме определен вид храна на сто процента от хранителния си режим, но трябва непременно да пием много вода. Тя също е привърженик на смутитата за закуска и през целия ден приема много протеини.

Едно от най-младите попълнения на бранда - Тейлър Хил, е също като нас. Не обича диетите и да се ограничава от конкретен режим. Тя следи да не прекалява с по-вредните видове храна и всичко останало постига във фитнес залата.

Техните треньори казват че моделите им се придържат към пет по-малки хранения на ден, хранейки се на всеки три часа. Приемат въглехидрати през първата част на денонощието, за да могат да ги изразходят през деня.

Започват засилена подготовка около 3 седмици преди голямото шоу. Избягват всякаква захар, без тази извлечена от плодовете, алкохол, сол и въглехидрати. А 24 часа преди него приемат единствено фрешове, за да могат да изглеждат възможно най-тонизирани.

Звучи изтощително, нали? Не си представям ден без да ям. Но тези дами изглеждат невероятно и ни вдъхновяват да поемем пътя към по-здравословния живот.

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар