Тейлър Суифт шокира феновете си по-рано днес, когато обяви осмия си студиен албум folklore. Проектът, съдържащ 16 песни, излиза утре (24. юли), без предварително издадени сингли. Предният албум на поп звездата, Lover, излезе преди по-малко от година, поради което никой не очакваше нова музика толкова скоро.

„Никое от нещата, които планирах това лято, не се случи, но нещо което не планирах се реализира“, заяви певицата в социалните си мрежи, след като разкри корицата на албума. Той е бил записан по време на социалната изолация, дължаща се на пандемията от COVID-19. Въпреки това, Суифт е открила начин да работи с едни от любимите си музиканти, включително Бон Айвър, който е гост вокалист на една от песните, и Джак Антоноф – дългогодишен продуцент на изпълнителката.

folklore ще бъде издаден с цели 8 колекционерски диска, всеки един от тях с различна корица в черно и бяло, изобразяваща Суифт сред природата. Физическите копия включват и бонус песен. В допълнение с това, певицата пусна в продажба мърчандайз на официалния си уебсайт с различни артикули като дрехи и телефонни аксесоари, вдъхновени от албума.

Фенове веднага забелязаха символиката зад датата на издаване. 2 + 4 + 7 = 13 - любимото число на Суифт, което присъства в много от проектите ѝ.

Ето и траклиста от песни, които ще можем да чуем само след броени часове.

1. the 1

2. cardigan

3. the last great american dynasty

4. exile (ft. Bon Iver)

5. my tears ricochet

6. mirrorball

7. seven

8. august

9. this is me trying

10. illicit affairs

11. invisible string

12. mad woman

13. epiphany

14. betty

15. peace

16. hoax

17. the lakes (бонус песен)

Автор

Като студент по журналистика, най-голямата ми страст е писането. Музиката и киното са двете ми водещи вдъхновения. Обичам непрекъснато да опознавам нови стилове и артисти и да обменям впечатленията си с други почитатели на изкуството (което понякога води до разгорещени, но забавни конфликти).

Напишете коментар