Едни невероятни творения привлякоха погледите ни неотдавна. Решихме да ви ги представим, но преди това трябваше да видим кой стои зад любопитната идея. Какво беше учудването ни, когато разбрахме, че са българско производство и всъщност са ситуирани в София! Автор на модното хрумване е Силвана Илиева, нейният бранд носи името TATUL, а всичките ѝ творения можете да разгледате на страницата ѝ в Etsy ето тук.

Чорапогащник или татуировка? Това е първият въпрос, който ще си зададете, щом попаднете на някои от артикулите в магазина. Отговорът е ясен, но татуировките са толкова добре изпипани, че изглеждат досущ като истински.

Понякога са детайлни, а друг път - минималистични. Един път цветни, а след това - само в един нюанс. Ако искате да проверите как би ви стояла татуировка на крака, можете да опитате с този временен вариант, който определено ще ви даде отговор.

Сред моделите на TATUL има често срещани мотиви в перманентните мастилени рисунки, а именно пера, котки, рози и какво ли още не.

Разгледайте някои от предложенията в нашата галерия.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар