Куентин Тарантино избра своя Чарлс Менсън


Следващият филм на Куентин Тарантино Once Upon a Time in Hollywood добива все по-завършен вид, поне що се отнася до неговия актьорски състав. Снимките на лентата вече са в ход, а сега Тарантино избра и актьора, който ще пресъздаде на голям екран лунатика и злодей Чарлс Менсън.

Това е австралийският актьор Деймън Хериман, когото познаваме от участието му в продукции като Justified и Breaking Bad. В момента Хериман е на 48-годишна възраст, което го прави с десет години по-възрастен от Менсън и случилите се през 1969 година убийства в Лос Анджелис.

Както вече сме ви разказвали, Once Upon a Time in Hollywood ще върне времето към далечната 1969 година и убийствата, извършени от култа на Чарлс Менсън. Тогава неговите последователи убиват по брутален начин няколко души в Лос Анджелис, сред които и бременната актриса Шарън Тейт. По това време Тейт е съпруга на режисьора Роман Полански и е в напреднала бременност.

Ролята на Чарлс Менсън ще бъде връх в кариерата на Деймън Хериман

Както вероятно вече знаете, Once Upon a Time in Hollywood вече разполага с повече от впечатляващ актьорски състав.

В новия филм на Тарантино ще се снимат имена като Леонардо Ди Каприо, Брад Пит, Ал Пачино, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Майкъл Мадсен, Тим Рот, Кърт Ръсел, Дакота Фенинг и много, много други.

Междувременно тези дни стана ясно, че Тарантино вече е избрал и човека, който ще изиграе именития режисьор Роман Полански. Това е полският актьор Рафал Завируха, който все още е сравнително неизвестен в световен мащаб.

Леонардо Ди Каприо и Брад Пит на снимачната площадка на Once Upon a Time in Hollywood

Леонардо Ди Каприо и Брад Пит ще имат важна роля в новия филм на Тарантино. Ди Каприо ще изиграе ролята на западащия уестърн актьор Рик Далтън, който по време на убийствата живее в съседната къща на тази на Шарън Тейт. Брад Пит пък ще влезе в кожата на неговия дубльор Клиф Буут.

Великият Ал Пачино от своя страна ще се снима за първи път във филм на Куентин Тарантино. 78-годишният великан на световното кино ще изиграе образа на Марвин Шварц, който по това време е личен агент на Рик Далтън.

Би трябвало Once Upon a Time in Hollywood да бъде в кината през месец юли следващата година, а честно казано, ние нямаме търпение да го гледаме.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни