Преди време Куентин Тарантино бе заявил, че ще оттегли от кино индустрията след създаването на своя десети филм. Сега легендарният американски режисьор сякаш потвърди това си намерение, заявявайки че се намира "на края на пътя" в своята кариера.

А краят изглежда близо, защото това лято на голям екран ще излезе неговият девети филм до момента - "Имало едно време в Холивуд". А ако 56-годишният творец спази обещанието си, то това ще бъде неговият предпоследен проект, съобщава 365 новини.

Куентин Тарантино даде интервю пред австралийското издание на GQ, внасяйки светлина по отношение на своето бъдеще.

"Мисля, че що се отнася до филмите, вече наближавам края на пътя", сподели той, добавяйки, че възнамерява да продължи да твори в други сфери на изкуството.

"В бъдеще се виждам пишейки книги и започвайки да създавам театър. Ще продължа да бъда креативен. Просто мисля, че вече дадох всичко от себе си, що се отнася до филмите", добави Тарантино.

Нещо повече, създателят на "Криминале" заяви, че "ако следващият му проект бъде приет добре от публиката, то той може да спре и на цифрата от девет филма".

Имало едно време в Холивуд

"Може би ще спра още сега! Може би ще спра, докато все още съм напред. Ще видим", заяви американецът.

Преди време Брад Пит, който е сред актьорите в предстоящия "Имало едно време в Холивуд", заяви, че Куентин Тарантино е "напълно сериозен" в намерението си да приключи след десетия си филм.

"О не, не мисля, че той изобщо блъфира", заяви Пит, добавяйки: "Мисля, че е напълно сериозен. Той разбира математиката, когато режисьорите започват да понижават нивото си. Той обаче има други планове, тъй че още дълго време няма да си вземем "довиждане" с него."

Много е вероятно десетият и последен филм на Куентин Тарантино да бъде от вселената на "Стар Трек". Наскоро той заяви, че вече има съществуващ сценарий за подобен проект, а самият филм ще бъде с рейтинг R.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар