Една от книгите, превърнала се във вдъхновение на малки и големи (може би най-вече големи) е философската творба „Малкият принц” на Антоан дьо Сент-Екзюпери. Ние от екипа на VIBES сме я препрочитали неколкократно и на различни възрасти, като всеки път сме откривали по нещо ново в нея.

Догодина Le Petit Prince отново ще се появи на екран, благодарение на Paramount, претворен през съвременния поглед на режисьора Марк Озбърн, когото познаваме от анимациите „Кунг-фу Панда” и „Спондж Боб”.

Създателите на лентата са променили сюжета на класическата история. Животът на момиченцето, което е главна героиня, добива нова посока, когато се запознава с възрастен пилот, който и разказва за Малкия принц и далечните звезди.

Интригуващ е и актьорският състав, чиито гласове взимат участие в лентата. Ще чуем Рейчъл МакАдамс, Джеймс Франко, Бенисио дел Торо, Марион Котияр, Джеф Бриджис и Венсан Касел – достатъчни причини да гледаме лентата на английски, а не в превод.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар