Райън Рейнолдс ни праща на друго ниво със "Свободен играч"

Новият трейлър на приключенската екшън-комедия Свободен играч е вече тук и ни поднася ударна доза хумор, немислими и за най-смелите фантазии случки и ексцентрични решения, които водят до още по-необичайни развръзки. Райън Рейнолдс е звездата в главната роля, която ще ни покаже света такъв, какъвто не сме си го представяли…освен на видеоигра.

В новия трейлър на филма зрителите ще станат свидетели на неконтролируемия хаос, който съпровожда всяка стъпка на иначе спокойния и праволинеен банков служител Гай (Райън Рейнолдс). Нестихващ екшън, изненадващи появи на всевъзможни нови герои, преплитане на реалност и фикция, които създават динамични обрати през цялото време, са само част от вълнуващата история, която превръща иначе паралелния гейминг свят в действителност.

А дали виртуалната реалност всъщност не е абсолютен еквивалент на света, който познаваме?  Може би са напълно идентични, но рамките и правилата, наложени от една видеоигра, са далеч по-строги и некомфортни. Животът наистина е игра, но Свободен играч ни дава различна перспектива затова как можем да я владеем.

Филмът е дело на режисьора Шон Леви (Нощ в музея, Странни неща), а сценаристи са Мат Либерман и Зак Пен. Освен забележителния Райън Рейнолдс, в Свободен играч участват още Тайка Уайтити, Джоди Комър, Джо Кири, Мати Кардаропъл и други.

Свободен играч ни праща на следващо ниво от 11 декември само в кината.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни