Определено си падаме фенове на Риана и никога не сме отричали тази своя страст. Певицата е сред любимите ни лица в съвременната музикална индустрия и причините далеч не се изчерпват само до певческите ѝ възможности.

Защото Риана отдавна е институция. Образ, който не следва правила и порядки, живее по свое усмотрение и всичко, което прави, няма как да остане незабелязано.

Минаха десетина години, откакто певицата изгря на световния небосклон и оттогава до днес личността ѝ премина през редица промени. Миловидното момиче от Барбадос, което виждахме в началото, бързо бе оставено на заден план, за да може на негово място да се появи една уверена млада жена, която не се страхува да прокарва собствен път там, където никой друг не се осмелява.

И макар че от време на време името ѝ се замесва в скандали, Риана все пак остава на върха, при това съвсем не само в своята сфера. Виждали сме я в модата, виждали сме я дори в киното, предстои да я виждаме и занапред.

Към настоящия момент последният ѝ  албум ANTI е сред най-продаваните заглавия, а съвместната ѝ песен с Дрейк Work, колкото и противоречива да е като звучене, бързо се изкачи до първите места във водещи музикални класации.

Затова не е учудващо, че именно Риана е избрана за корица на новия, априлски, брой на модната библия Vogue. Певицата изгрява за пореден път в списанието, поверено на легендарната Анна Уинтър, а в настоящия материал поместваме и част от фотосесията, която вече видяхме онлайн.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар