Свети Валентин. Пет подаръка за Нея


Дами и господа, добре дошли в първия ден на февруари. Каква е първата ви асоциация, която се заражда в умовете ви, щом чуете названието на втория месец от годината? Малък Сечко? Възможно е. Най-краткият месец в годината? Допустимо, дори и тази година. 14 февруари? Бинго, имаме победител.

Противоречивата дата обикновено е щастие за едни и не особено приятно изживяване за други. Ако сте в щастлива връзка или брак, то средата на месеца вероятно е още един прекрасен повод да покажете на половинката си колко много държите на нея. Ако сте необвързани обаче, то сърцата и червения цвят, които обземат заведения и магазини, сигурно ви изглеждат като символ на ада. Е, в този случай винаги можете да изберете да празнувате Трифон Зарезан, разбира се, стига да си намерите подходяща компания. Но да не се отклоняваме...

Господа, обръщаме се към вас в настоящия материал. Днес, на 1 февруари, поемаме ангажимент да ви помогнем от рано с подготовката на перфектния подарък за вашата половинка. Не чакайте последния момент, за да няма разочарования. И така...

Елегантно бижу

Няма как, започваме с най-добрите приятели на жените. Както винаги обаче, когато става въпрос за нежния пол, тук има уловка, а именно дали ще успеете да уцелите вкуса на своята възлюбена. Добре де, може и да не обръщате много внимание на аксесоарите, но сигурно сте забелязали какви и дали изобщо носи дамата на сърцето ви? Нежни или масивни? От благородни метали или по-абстрактни такива? Спокойно, имате две седмици да проучите въпроса, но не се бавете. И още нещо: ако не мислите да предлагате брак на половинката си, най-добре не се спирайте на пръстен. Емоциите около 14 февруари и бижуто в кутийка могат да породят точно такива асоциации у нея, а след това вечерта да поеме в неочаквана, но не особено приятна, посока.

Еротично бельо

Отново играем рисково, но класикът го е казал и за играенето, и за печеленето. Имайте предвид, че госпожицата ви (или пък госпожа) е твърде възможно да се е подготвила със същото по случай празника. Но, повярвайте ни, няма дама, която да не оцени комплект изящно, нежно, дантелено бельо. Много, ама наистина много внимавайте с размерите обаче! Нямате право на грешки, но за всеки случай запазете касовата бележка, ако се наложи смяна.

Епилатор Braun Silk-èpil 7

Върви ни на предложения, започващи с буквата "е". Третата ни идея е изключително практична и с нея ще подарите както самочувствие на половинката си, така и възможност да се чувства уверена в тялото си. Braun Silk-épil 7 е средство, с което се постига приказно мека кожа. Идеален е за любителката на пътуванията, тъй като удобната и красива торбичка за съхранение предоставя възможност на дамите да го носят навсякъде със себе си. Предназначен за употреба върху суха или мокра кожа, епилаторът премахва дори най-късите и фини косъмчета с помощта на 40 пинсети за най-нежната и прецизна епилация от Braun. Или както се казва, подарък за Нея, подарък и за Него. За да го спечелите, посетете нашата фейсбук страница.

Книга

Ако момичето ви си пада по литературата, книгата никога не е грешен избор. Съобразете се с жанровете, които предпочита или пък любимите ѝ автори. Ако е почитателка на модата, защо да не се сдобие с новата книга за Коко Шанел? Ако пък е фен на кулинарията, насочете се към подобно четиво. Възможностите са безкрайни!

Бутилка вино

Струва ни се, че никога няма да сбъркате, ако се доверите на доброто старо вино. Съветваме ви да се постараете обаче! Добавете към него кутия шоколадови бонбони или пък любимия ѝ шоколад. Увийте ги с червена панделка или подберете подходяща торбичка. Добавете и една роза за разкош.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни