Хенри Кавил най-вероятно е приключил с ролята си на Супермен, а неговият наследник в ролята може да е Майкъл Б. Джордан - звездата от "Крийд", "Черната пантера" и "Фантастичната четворка".

Според информация на Deadline, Warner Bros. ще поемат по съвсем нова посока, когато дойде време за следващата продукция за Супермен. Това включва и едно наглед дръзко решение, а именно - легендарният костюм с голямото "S" на гърдите  да бъде облечен от чернокож актьор.

Това няма да се случи в близките една-две години, тъй като за момента Warner Bros. и DC ще се концентрират върху проекта си за филм, посветен на Supergirl. Както можеше да се очаква, слуховете за подобен ангажимент на Майкъл Б. Джордан предизвикаха сериозни дискусии и разделение в социалните мрежи.

Майкъл Б. Джордан е актьор с бързо развиваща се кариера в последните години. Той изпълнява ролята на Адонис Крийд в "Крийд" - продължението на легендарния франчайз за Роки Балбоа. Гледахме го и в ролята на злодея Ерик Килмонгър в супер успешния и касов "Черната пантера" на Marvel.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар