Sunnery James и Ryan Marciano гостуват на YALTA CLUB


Готови ли сте за малко секси трайбъл звучене по случай специалните десет години история на YALTA CLUB?

Надяваме се да сте, защото този петък в култовия софийски клуб ще гостува дуото Sunnery James и Ryan Marciano, които ще ви държат будни и в кондиция до сутринта. Преди тях на пулта ще се качи и резидентът на YALTA CLUB - RUNO, който ще ви подгрее подобаващо за партито.

Самият RUNO не крие, че очаква най-силното клубно парти за целия сезон. "Според мен това ще бъде най-силното клубно парти за сезона. От мен може да очаквате специална селекция по случай 10- годишнината на клуба, както и подарък-комплимент  - диск с есенната ми компилация - Elegant Touch Autumn 2015".

Възходът и прогресът на Sunnery James и Ryan Marciano не спира, благодарение на тяхната упоритост и елиминирането на каквито и да било ограничения по пътя им. Те споделят цялата си страст към музиката с публиката, която рядко остава безучастна на дансинга. Перфектна симбиоза между Sunnery и Ryan има не само зад пулта, а и в общите им проекти извън диджейството, като ресторанта W36 в Амстердам, за който споделят, че това е мястото, където мискират вкусовете така, както музиката.

А какво и как ще миксират в YALTA CLUB, ще разберем след броени дни. Билети на цена от 25 лева могат да бъдат купени на входа на клуба в деня на събитието.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни