Свещарската гробница – едно от задължителните места за посещение в България, последните гори тилилейски – остатъци от Великия български лес, езерото Сребърна, невъзможно старият летен дъб, който помни света отпреди 4 века, филигранният дървен кръст от Рилския манастир, заради който майсторът му – Рафаил, губи зрението си, както и зъбът на грекопитека от Чирпан – може би най-древният предшественик на днешните хора на възраст 7 милиона години.

Всички те – като снимки и текст, са побрани между твърдите корици на албума, направен от добре известния пътешественически тандем Румяна Николова – Николай Генов.

Книгата е на български и английски с над 100 цветни фотографии и по думите на авторите й е събрала ценното в природата, традициите и историята на България, което си струва да бъде специално пазено. От издателство „Сиела“.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар