В дните след трагичната смърт на Mac Miller, броят на стриймовете на хип-хоп изпълнителя се е увеличил с цели 970 процента, съобщава Billboard.

Miller почина миналия петък, след фатална свръхдоза. От 3.04 милиона стрийма в предишния ден, цифрата се е увеличила до 32.5 милиона след смъртта му. Петте парчета, които феновете най-често са слушали, са "Self Care", "Donald Trump", "Best Day Ever", "Hurt Feelings" и "Weekend".

Само за сравнение, след смъртта на друг хип-хоп изпълнител - XXXTentacion, неговите стриймове бяха нараснали с 549 процента.

Mac Miller бе на едва 26 години, а смъртта му предизвика сериозна вълна от реакции в индустрията. Имена като J. Cole, Drake, Елтън Джон, Childish Gambino и много други вече посветиха на него моменти по време на концертите си в последните дни.

Неговата бивша половинка Ариана Гранде също реагира на смъртта на Miller, пускайки негова снимка в Instagram без какъвто и да е кепшън.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар