Когато порно сцените взимат връх, а вече сте изгледали над един милион пъти всички най-секси филми, които Netflix ви предлага, то тогава със сигурност ви е време да обърнете поглед към новите предложения в киното.

За всички любители на този жанр е истински трагично, че всичките петдесет нюанса на Анастейша Стийл и Крисчън Грей са вече в миналото, но не се притеснявайте - все още има много секси филми, които излизат през 2019 година или пък вече са излезли.

What Men Want

Тараджи Хенсън

Всяка жена е поставена пред сериозния въпрос - "Какво искат мъжете". Е, отговорите вече са тук. Комедията е вдъхновена от филма с Мел Гибсън от 2000 година „Какво искат жените“. Проследява се историята на една дама, която работи като спортен агент и е напълно заобиколена от противоположния пол. Когато внезапно получава способността да чува мислите им, успява да напредне в кариерата си и да представлява обещаваща баскетболна звезда. Филмът ни предлага голяма доза забавление и сексапил в лицето на чернокожата актриса Тараджи П. Хенсън, позната ни от Империя. С нея си партнират още Алдис Ходж, Уенди Маклендън-Кови, Фийби Робинсън и Трейси Морган

The Aftermath

Кийра Найтли

Филмът се развива непосредствено след Втората световна война. Една жена на име Рейчъл Морган пътува до Хамбург, за да се събере отново със своя съпруг - британския полковник Луис, който е разпределен там, докато тече следвоенното възстановяване на града. Нищо секси дотук. Но ето какво предстои - обстоятелствата повеляват двойката да дели къща с вдовец, което неимоверно води до покачване на напрежението. Страстта и предателството се прокрадват в историята. Какво става по-нататък, имахме възможността да видим през март. В ролите влизат Кийра Найтли, Александър Скарсгард и Джейсън Кларк

Five Feet Apart

През март се порадвахме и на още един секси филм с участието на Коул Спраус, Елена Сатине и Хейли Лу Ричардсън. Тази тийнейджърска романтика проследява историята на едно момиче на име Стела, което е хоспитализирано с кистозна фиброза и точно в този момент среща младеж на име Уил със същата диагноза, който променя живота й тотално. Между тях незабавно пламва искра, но по ред причини те са задължени да поддържат "безопасно разстояние", което е причина и за заглавието на филма. Колкото повече се влюбват, толкова повече Уил и Стела се изкушават да нарушават правилата. Има ли нещо по-секси от романтиката, която нарушава правилата?

After

"Моят живот преди него беше толкова лесен, а сега – има само "след". И тъй като в живота на всеки някога се случва онзи заветен „първи път”, авторката на романа After Анна Тод е решила да разкаже подробностите и последиците. Aviron Pictures са решили да направят филм, който успяхме да видим през първата половина на април. Изграден е образът на доброто момиче, което среща тайнствен, мрачен младеж, който я кара да изпита всичко, което тя не предполага за себе си и живота си. В главните роли влизат Джоузефин Лангфорд и Герой Файнс-Тифин

Dark Phoenix

Продукцията на Marvel не е точно това, което си представяте, когато чуете „секси филм“, но гледайте трейлърите и се опитвайте да не пожелаете Софи Търнър. Лентата ни въвлича дълбоко в личния свят на червенокосата мощна телепатка Джийн, връщайки ни далеч назад в нейното детство и травмата, която я белязва завинаги. През юни на големия екран със София ще видим още Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендер, Дженифър Лоурънс, Никълъс Холт, Тайе Шеридан, Александра Шип, Коди Смит-Макфий, Евън Питърс и Джесика Частейн.

Автор

Въпреки че съм се потопила в юридическата сфера, интересите ми далеч не се изчерпват с норми и закони. Сърцето ми е пълно с любов, а душата с мечти. Обичам да уча, откривам и преживявам нови неща, да питам, да знам, но и да разказвам.

Напишете коментар