Актьорският състав на Stranger Things се сдоби с хобит


Изигралият Самознай Майтапер в кино екранизацията на "Властелинът на пръстените" Шон Остин е едно от най-новите попълнения в актьорския състав на хитовата хорър поредица на Netflix Stranger Things.

Който, впрочем, ни е адски любим и поради факта, че е същинско обяснение в любов към 80-те години на миналия век.

Остин ще влезе в ролята на Боб Нюби - добродушен, но пораснал нърд, който е посещавал гимназия заедно с Джойс - героинята на Уинона Райдър, и ченгето Хопър (Дейвид Харбър). По времето, в което ще влезе в сериала, Боб ще управлява местния магазин RadioShack, съобщава Entertainment Weekly. Ще бъде интересно да проследим, какви ли електронни джаджи ще успеят да сглобят някои от персонажите в сериала, благодарение на познанството си с човек в RadioShack - една от водещите вериги за електроника в САЩ.

Как се чувстваме по време на избори в България...

Към Stranger Things ще се присъедини и друг ветеран в актьорската професия - Пол Райзер, който обаче ще застане на страната на лошите в историята. Райзер ще играе д-р Оуенс, който е със статут на високопоставен член в Министерството на Енергетиката, чиято цел е да осъществи "чистка" в следствие на събитията, които успяхме да видим до този момент.

Любопитното е, че предстои да видим Пол Райзер в ролята на злодей, макар и да го познаваме най-вече от участието му в комедийни роли. По-паметливите обаче помнят, че Райзер имаше негативна роля и в култовия "Пришълци" от 1986 година, тъй че това няма да е напълно ново усещане за него.

Girls, why are you so stupid?
Girls, why are you so stupid?

Третото ново попълнение към актьорския състав на Stranger Things e младата датчанка Лина Бертелсен, която ще влезе в ролята на Роман - "емоционално увредена, но магнетична млада жена", която се бори със загубата на дете. Въпреки че тя не живее в Хоукинс, тя е свързана по мистериозен начин със свръхестествените събития в лабораторията.

Още през октомври бе обявено, че към Stranger Things ще се присъединят още двама актьори - Сади Синк и Дакре Монтгомъри. Ако има обаче някой, който отново очакваме да видим с нетърпение, то това е Мили Боби Браун.

Втори сезон на Stranger Things ще започне излъчването си в ефира на Netflix през следващата година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни