Stranger Things на Netflix е безспорно един от най-обичаните сериали в света в настоящия момент. Видимо инспириран от 80-те години на миналия век и работата на Стивън Кинг, шоуто се превърна в глобален хит и успя да каптивира вниманието на милиони зрители по цялото земно кълбо.

Вторият сезон на шоуто оправда очакванията и предложи същото високо качество, което видяхме и в дебютната му кампания. Съвсем логично, вече сме заинтересовани и от следващия трети сезон на сериала и онова, което предстои да видим.

Отговори на някои въпроси даде изпълнителният продуцент на Stranger Things Шон Леви. Той участва в дискусионния панел на PaleyFest, отговаряйки на някои интересни запитвания.

От него например научихме, че третият сезон на сериала ще се провежда по време на лятото и ваканцията на хлапетата.

Летни емоции и забавление

"Действието в трети сезон ще се развива през лятото. Това е времето от годината, когато никой не мисли за училище. Тук говорим за плувни басейни, лагери с огън, паради, 4-ти Юли и фойерверки. В сезон 3 ще видим много забавление, преди нещата да станат супер мрачни", заяви Шон Леви.

Всички хлапета ще са във връзки

Е, разбира се. Любимите ни хлапета вече са тийнейджъри, поради което е нормално да бъдат на крилете на любовта. Шон Леви бе цитиран от Hollywood Reporter, казвайки, че "Илевън и Майк, както Лукас и Макс" ще бъдат двойки в началото на новия сезон. Това всъщност бе новина за самите актьори, които все още не са чели сценария за новата кампания.

Ще видим още от "Татко Стив"

По време на панела Шон Леви разкри: "Определено ще видим още от Стив Харингтън в трети сезон. Само ще кажа, че няма да се отказваме от магията на Татко Стив".

Още създания и плановете на сенчестото чудовище

Цитиран от Variety, Леви казва, че можем да очакваме срещи с още мрачни и зловещи създания, докато сенчестото чудовище продължава да се спотайва в огледалния свят. Но оставайки решено да изпълни целите си.

На този етап все още не знаем, кога бихме могли да очакваме трети сезон на Stranger Things. Според някои, това може да се случи в края на годината, а според други - в началото на 2019-а.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар