Стилът е вечен. Дори и на 85


Времето не е порок. Времето не може да те ограничи, освен ако сам не си го наложиш. Поне отнасяйки се за нещата, които не са извън твоя контрол. Но определено можем да кажем, че добрият стил и чувството за елегантност не могат да бъдат изкоренени, ако ги имаш. Нали така?

Това се опита да ни докаже млад фотограф от Китай, който реши да включи собствения си дядо в любопитен моден експеримент. И поне за един ден да го превърне във впечатляващи елегантен 85-годишен мъж, който не се влияе от догмите на времето. И който поне за ден е оставил солидната си възраст зад себе си. Защото, както казахме, добрият стил е въпрос на избор.

1

Въпросният фотограф, подвизаващ се в китайската социална мрежа Weibo с псевдонима XiaoYeJieXi, премени дядо си в съвременно облекло и му спретна чудесна фотосесия в градска среда, с което и предизвика куп позитивни отзиви от останалите хора, които се насладиха на работата му.

2

XiaoYeJieXi обяснява, че по принцип дядо му е далеч от най-съвременните модни тенденции, имайки предвид, че е най-обикновен фермер, който прекарва дните си в поддържане на градините си.

3

Когато обаче 85-годишният фермер се облече подходящо и позира в градска среда, сами виждате, че едва ли някой би предположил, с какво точно се занимава той по цял ден. Възприятието е величина, силно зависеща от това, което виждаме. А в случая ние виждаме един много, много елегантен дядо.

4

Младият фотограф споделя, че целта на проекта не е по никакъв начин комерсиална или търсеща му слава. Както той сам споделя, желанието му е било просто да осигури на дядо си едно изцяло ново усещане и чувство за елегантност, каквито той иначе не би опознал без чужда помощ.

5

Постът на XiaoYeJieXi в Weibo доведе до вълна от позитивни реакции, а мнозина подчертаха, че това е представлявал страхотен жест на един любящ внук към неговия дядо.

6

И така, хора - кой казва, че годините могат да заличат добрия стил? Нищо такова!

8

9

10

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни