Stereo MC's пристигат за Lidl Grill Fest в Южния парк

За втора поредна година Лидл събира не само грил майстори, но цялата грил компания на Турнир по спортен грил в рамките на Lidl Grill Fest. Събитието ще се проведе на 27 август, 16 ч, Южен парк 2, София. Шест отбора, подбрани предварително, ще демонстрират на живо уменията си по гриловане на месо, подготовка на салата и разливане на бира. За всички гости компанията е предвидила много игри, забавления и музика.


Почитателите на грила могат да се запишат за участие в турнира на www.grillmaistor.bg. Тази година Лидл предизвиква не само Грил Майстора, но и цялата компания. Състезателите могат да се записват за отборно участие в компания от четирима - грил майстор, бира майстор, салата майстор и парти майстор, или самостоятелно като изберат своята роля в грил отбора. В турнира ще се включи и миналогодишния отбор-първенец - „Лудия, Мич и Чичо“, за да се опита да защити титлата си. Повече подробности за условията за участие в състезанието могат да бъдат видени на www.grillmaistor.bg.

Във второто издание на Турнир по спортен грил състезателите ще мерят сили в няколко категории - гриловане на месо, подготовка на салата, разливане на бира и парти обстановка. Експертните умения на състезателите ще се оценяват от жури в състав Иван Манчев, Таньо Шишков, Явор Янакиев - 100 kila и кулинарен блогър.

За доброто настроение на гостите ще се грижат водещите Мария Силвестър и Александър Сано. Организаторите предвиждат и музикална програма. Любимците на родната публика Stereo MC's ще зарадват гостите на Lidl Grill Fest с изпълнения на живо. На място ще има и множество активности и игри, както и привързани издигания с балон. Всеки от присъстващите ще има възможност да се снима на специално изграден грил фото-кът с Грил компанията от рекламния клип на Лидл.

Забавлението ще се пренесе и сред децата с кът за грил, face painting и батути.

В чест на грил компанията, за всички присъстващи на 27-и в „Южен парк 2” от Лидл са предвидили много награди и изненади.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни