От днес официално стартира Българската дигитална седмица в рамките на Международния технически панаир в Пловдив. Събитието ще заинтригува всички любители на дигиталните технологии, които навлизат все по-силно в нашето ежедневие. Bulgarian Digital Week ще се проведе в периода между 23 и 28 септември.

Днес Международния технически панаир в Пловдив бе открит лично от премиера Бойко Борисов. Това е неговото 75-о издание до момента. Участници в него ще бъдат повече от 600 компании от 34 държави.

В течение на Българската дигитална седмица ще можете да се насладите на различни по вид ивенти, подбрани внимателно от организаторите. В рамките на панаира ще бъдат проведени 13 конференции, а посетителите ще могат да присъстват на лекции, провеждани от доказани специалисти в съответните области. Сред тях е и един от основателите на VIBES Станислава Симидчийска. Повече за нейната лекция в Пловдив можете да научите тук.

Станислава Симидчийска
Основателят на VIBES Станислава Симидчийска ще бъде сред лекторите на Bulgarian Digital Week

В програмата на Българската дигитална седмица ще можете да откриете и атрактивно дигитално шоу, което ще представи иновативни нововъведения в сферата на роботиката, виртуалната реалност, компютърните симулации и други.

Сред най-полезните сегменти на Българската дигитална седмица ще бъде кариерната зона, където компании от IT сектора ще могат да открият талантливи нови попълнения за своите редици.

Важно събитие ще бъде и т.нар. Digital Expo. То представлява изложение, в което ще участват както български, така и чуждестранни компании. Фирмите ще имат собствени щандове, за да презентират своите продукти пред гостите на панаира. Междувременно собствениците на бизнеси ще получат полезно ноу-хау относно начините, по които новите технологии могат да им помогнат в търсенето на успехи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар