Бельото за някои вероятно е само част от тоалета, нещо от малко значение. За всяка уважаваща себе си дама обаче това е един вид втора кожа - определящ фактор за това как да изградим женския комфорт и сексапил. От нулата, от най-дълбоките слоеве.

Ето защо отделяме толкова много време и внимание на избора на бельо в магазина. Трябва добре да знаем, че бельото не е само бикини и сутиен... Че това е не само комфорт, който често се свързва със скука, но и забавление, начин да се превърнете в изящна изкусителка.

Има толкова много съкровища сред предлаганото бельо, които могат да променят подхода ни към тялото, да ни накарат да се чувстваме секси или уверени в себе си. И го правят благодарение на добрия дизайн, отличната изработка, висококачествените материали и това, което може да се нарече любов към бельото. Тази любов също ни води. Води ни въобще към по-добър живот във всички аспекти.

Изборът на дамско бельо изисква внимание и знания, така че - въпреки че можете да намерите много продукти от различни области - трябва много добре да знаете какво точно търсите. Това важи както за бикините, така и за сутиена.

дамско бельо
Дамското бельо може да бъде наистина секси!

Като най-предизвикателно дамско бельо, с което ще бъдете истинска изкусителка може да се спрете на следните модели:

Прашки

Най-откровеният модел и най-секси модел! Има ниско прилягане, задните части са напълно отворени.

Прашките са идеални за носене с прилепнали дрехи и изглеждат невероятно секси.

Бразилиана

Хибрид от бикини и прашки. Бразилските бикини имат ниска талия и шев отзад, задните части са наполовина затворени. Този модел подчертава заоблените форми и изглежда особено красиво в дантела. Чудесен вариант за момичета с по-голям размер!

Дамски боксерки

Затворен модел, който прилича на много къси шорти. Ниската талия ви позволява да носите дамски боксерки с всичко, опциите от гладък материал ще бъдат невидими дори под прилепнали дрехи. Също изключително секси модел.

Бул Бел предлага богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. С повече от 28 годишния си опит в търговията на бельо, фирмата предосатвя на своите клиенти голямо разбообразие от дамско и мъжко бельо, бански костюми, домашно облекло и аксесоари.

Можете да пазарувате удобно от вкъщи, по което и да е време на деня и нощта. В онлайн магазина на Бул Бел пазаруването на бельо може да бъде лесно и удобно без риск. С Бул Бел винаги може да разчитате на бърза доставка, лесна замяна или връщане, както и на консултати, които да ви съдействат при нужда от помощ.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар