Силвестър Сталоун няма намерение да си почива, защото един от най-популярните екшън франчайзи за последните години - "Непобедимите", ще се сдобие и с четвърти филм. Това съобщава Hollywood Reporter.

Според изданието, четвъртият филм от екшън поредицата на Слай ще бъде и финална част за франчайза, който ще приключи след неговото излизане. За огромно съжаление на хората, които обичат да гледат стрелба на талази и до голяма степен безмислено, но за сметка на това разтоварващо кино. Очаква се лентата да бъде по кината през 2018 година.

На този етап липсват допълнителни детайли, но се очаква Силвестър Сталоун, който е и главен продуцент на сериите, да се събере отново с имена от калибъра на Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм. В предишните епизоди от поредицата можехме да видим актьори от ранга на Джет Ли, Долф Лундгрен, Жан-Клод ван Дам, Мел Гибсън, Тери Крюс и Уесли Снайпс.

Първият "Непобедимите" се появи на голям екран през 2010 година и заработи 315 милиона долара в световния бокс офис. И докато следващите две части не пожънаха същия успех, те могат да се похвалят със заработени съответно 274 и 214 милиона долара.

Макар и вече 70-годишен, Силвестър Сталоун не спира да бъде активен в работата си в киното. През тази година Слай дори получи номинация за "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля за играта си в "Крийд: Сърце на шампион".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар