Holiday Heroes отново са в трескава подготовка за предстоящата великденска кампания. Традиционният старт ще е със серията спортни турнири между компании „Спортувай с мисия“. Първият турнир ще е на 28 февруари, в Playground Paradise Center и ще е състезание по  боулинг.

В турнира по боулинг между компании на Празничните герои могат да се включат фирми, които да изпратят на състезанието свой представителен отбор от четирима служители. Таксата за участие на всеки отбор ще се използва за закупуване на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети в кампания „Великден 2017“.

Крайният срок за записване на отборите е 17 февруари. Как да се запишете в турнира по боулинг и да станете герои за семейство в нужда, докато се забавлявате, можете да научите тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар