Модният дебют на Бионсе е вече факт. Той се нарича Ivy Park и първата му колекция включва 200 модела спортни дрехи и аксесоари за всеки тип фигура (в размери от XXS до XL). Освен за активна тренировка, моделите са подходящи и за “активна почивка” (според думите на самата певица), а цените им са съвсем разумни и варират от 30 до 200 долара. Надписът Ivy Park пък е разположен на достатъчно видни места, така че да не остава никакво съмение кой е в “отбора” на Бионсе.

Освен традиционната рекламна кампания, в която главно действащо лице е певицата и обичайният й екип от танцьори, колекцията е съпътствана от семпъл lookbook и експресивно видео, разказващо за главния замисъл на бранда. В него Бионсе разказва, че марката й е създадена за момичетата, които се стремят към пълна хармония на духа и тялото, а спортът е един от главните им помощници: “Искам с Ivy Park да разширя всеобщата представа за спортните дрехи и да подкрепя и вдъхновя жените, които разбират, че красотата е нещо повече от външност. Истинската красота е в здравето на нашия разум, сърце и тяло. Когато аз се чувствам силна физически, тогава се чувствам силна и душевно. Искам да предам това усещане и на вас.”

Дебютната колекция на Ivy Park вече е в продажба, в повече от 50 точки из целия свят (за съжаление, България не е сред тях). Можете да намерите моделите и онлайн - в магазините на Topshop, Nordstrom, Zalando, Net-A-Porter.com и Selfridges.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар