Високата концентрация на превозни средства по столичните пътища води до чести повреди или ситуации, когато водачът се нуждае от техническа помощ от специалисти. Пътна помощ предлага набор от услуги, които могат да решат почти всеки проблем, свързан с превозно средство на място. 

Достатъчно е да наберете номера и да опишете ясно какво се е случило, а оператор ще изпрати квалифицирани професионалисти с необходимото оборудване, които ще ремонтират колата ви, ще я заредят с гориво, ще заредят акумулатора или ще сменят спуканата гума.

Ако имате нужда от висококачествена, бърза, професионална автомобилна помощ – трябва да се свържете със служителите на пътна помощ София. 

Как работят? 

Техническата помощ на място работи по този начин - независимо в коя област на града се е появила повредата, служителите бързо ще пристигнат при вас и ще ви помогнат да се справите с повечето проблеми на място. 

Опитът, наличието на цялото необходимо техническо оборудване ще помогне бързо да се открие причината за неизправността на вашия автомобил и в присъствието на собственика ще бъде поправен.

Фирмите, занимаващи се с Пътна помощ работят със сервиз, който предлага професионална техническа помощ: от смяна на колелата до леки ремонти на двигателя – техниците са с голям опит и ще ви помогнат в привидно отчаяната ситуация, в която сте изпаднали. 

Директно на местоположението на превозното средство се предлага ремонт на автомобила:

Ремонт на запалителната система,

Доставка на гориво,

Зареждане на акумулатора,

Стартиране на двигателя,

Подмяна на автомобилни колела,

Ремонт на горивната система,

Компютърна диагностика на автомобили,

Подмяна и пълнене на течности,

Електрически ремонт,

Ремонт на шасито.

Възможно е и изтегленето на превозното средство от мястото на инцидента. Пътно произшествие, което ви се е случило, ще се превърне в лесно недоразумение, когато репатрак дойде при вас и незабавно се захванат с отстраняването на проблема. 

Ако техническата помощ на място не може да отстрани неизправността на повредата и автомобилът се нуждае от по-сериозен ремонт, се репатрира до мястото на отстраняването й.

Фирмите работят бързо и точно. Репатрират автомобили до сервиз или до автосервиз по ваше желание. Автомобилите се транспортират от всяка област на града с доставка на превозното средство до посочения от собственика адрес: до сервиза по желание на клиента, паркинг, автосервиз. 

Извършват още:

Теглене, превоз на пътнически автомобили,

Теглене, транспорт на офроуд превозни средства,

Превоз на моторни превозни средства - мотоциклети, ATV

Заложете на професионалистите от Пътна помощ, които подхождат индивидуално към всеки клиент, гарантират на всеки учтиво отношение, професионален подход, бързо, но качествено изпълнение на работата, адекватност при формирането на цени.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар