Юрген Клоп е несъмнено един от най-добрите футболни мениджъри в света. През тази година германецът спечели Шампионската лига за първи път в своята кариера, извеждайки Ливърпул до шеста европейска корона. Двукратен шампион на Германия с Борусия Дортмунд, Клоп пленява с атакуващия, агресивен и динамичен футбол, който водените от него отбори неизменно играят.

В годината, в която германецът се изкачи на трона на Европа, издателство Premium Books представи на българския пазар неговата биография. Книгата е написана от Елмар Невелинг, а стига да желаете, бихте могли да я закупите оттук.

VIBES предоставя възможността на двама от вас да спечелят биографичната книга "Юрген Клоп" на Елмар Невелинг.

За да участвате в играта, организирана в партньорство с изд. Premium Books, отговорете вярно на следния въпрос:

Кой е първият отбор в треньорската кариера на Юрген Клоп?

Дайте своя отговор с функцията за Facebook коментар под статията, която четете в момента. Двама от вас, отговорили вярно на въпроса, ще спечелят биографията на Юрген Клоп и ще получат книгата с куриерска пратка за наша сметка.

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на случаен принцип в петък (5 юли), а имената им ще бъдат обявени както на сайта на VIBES, така и на нашата Facebook страница. Пожелаваме ви успех!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

Напишете коментар