Спечели двоен билет за филм-концерта "Хари Потър и Философският камък"


На 25 февруари в Зала 1 на НДК ще се състои събитие, което ще събере на едно място някои от най-верните фенове на Хари Потър в България.

Почитателите на най-известното дете-магьосник в света ще имат възможността да се насладят на прожекция върху 12-метров екран на "Хари Потър и Философският камък", а цялата музика от филма ще бъде изпълнена на живо от симфоничен оркестър.

Сигурни сме, че това ще бъде незабравимо изживяване за всички фенове на Хари Потър, както и за всички почитатели на качествената филмова музика. Джон Уилямс е доказан авторитет в областта, а присъствието на симфоничен оркестър в Зала 1 на НДК ще ни позволи да се насладим в още по-голяма степен на работата му.

VIBES ви предоставя възможността да спечелите двоен билет за филм-концерта "Хари Потър и Философският камък" на 25 февруари в Зала 1 на НДК. Един от вас ще получи шанс да посети събитието и да вземе приятел със себе си. Защото приказките се изживяват най-добре тогава, когато са споделени.

За да участвате в играта на VIBES, нужно е единствено да отговорите на следния въпрос:

Как се казва триглавото куче в Хогуортс, което е първото препятствие по пътя към Философския камък?  

а) Фанг

б) Лап

в) Пухчо

За да участвате в играта, отговорете с Facebook коментар под тази статия, посочвайки верния отговор. (уточняваме - отговор с Facebook коментар под материала, който четете в момента, а не на самата ни Facebook страница).

Продължителността на играта е до 17 февруари (петък), когато един от участниците, отговорил с верен отговор на въпроса, ще бъде изтеглен като победител на случаен принцип. Името на победителя ще бъде обявено във Facebook страницата на VIBES, както и със статия на сайта.

Пожелаваме ви успех!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

13 Коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни