Финландският диджей и продуцент на електронна музика Darude пристига в България, като едно от знаковите имена на световната денс сцена от 90-те години ще зарадва българските си почитатели на 14 май (събота) в столичния Party Center 4KM.

Darude може да се похвали с повече от 800 000 хиляди продадени албума в цял свят, като той е носител и на три награди "Грами" за територията на Финландия. Истинска световна популярност той придобива с безспорния си хит "Sandstorm",  който продава над два милиона копия и е обявен за платинен сингъл.

Партито в Party Center 4KM стартира в 22.00 часа и освен качествена музика, феновете ще могат да се насладят и на илюзионното шоу на Team Deception, участници в тазгодишното издание на „България търси талант”, зашеметяващи танцьорки и позитивна атмосфера.

Освен Darude на пулта ще застанат tech house диджеят DeepJak, както и българската техно легенда – DJ Balthazar.

VIBES ви дава възможност да спечелите два индивидуални пропуска за партито на Darude, а за да участвате в жребия, който ще определи победителите, оставете Facebook коментар под тази статия и отговорете на въпроса: Кое е любимото ви парче на Darude?

Двамата победители ще бъдат изтеглени на 12 май (четвъртък), като имената им ще бъдат обявени на страницата на VIBES във Facebook. Хора от нашия екип ще се свържат с тях, за да ги информират за начина, по който могат да получат наградите си.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

Напишете коментар