Спечели CD и два билета за концерта на Kottarashky & The Rain Dogs


На 18 ноември в голямата зала на *MIXTAPE 5* ще имаме шанса да чуем за първи път новия албум на Kottarashky & The Rain Dogs, а ние ви предоставяме възможността да спечелите два пропуска за събитието. А за традиционалистите, които все още предпочитат музиката на физически носител спрямо стрийминг платформите, сме приготвили и още един подарък - CD, с което ще можете да се насладите в пълна степен на Cats, Dogs & Ghosts - новият проект на Kottarashky & The Rain Dogs.

От Cats, Dogs & Ghosts звучат rock, blues, Balkan-style funk и jazz ритми от отминалото лято. Нoвият албум се отличава преди всичко с мейнстрийм звучене, по-пестеливо използване на балкански етно елементи и прецизна студийна работа. Албумът е записан в студиото на Константин Кацарски (Bluba Lu) в София.


VIBES ще зарадва двама от своите читатели!

Един от вас ще спечели новия албум на Kottarashky & The Rain Dogs в CD формат, а друг ще получи два пропуска за концерта в *MIXTAPE 5*. Защото винаги е по-добре да вземеш приятел със себе си.

За да участвате в играта на VIBES, нужно е единствено да отговорите на следния въпрос, използвайки функцията за Facebook коментар на сайта:

Какво е истинското име на Kottarashky?

Краен срок на участие в играта: 16 ноември (сряда). Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени в същия ден на Facebook страницата на VIBES. Желаем ви успех!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

7 Коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни