Традиционното Хелоуин парти на Yalta Club ще се проведе за юбилеен десети път, а на 31 октомври в зала "Арена Армеец" ще гостуват Cadenza Vagabundos - скитническата банда на Luciano и Cadenza Records.

Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny ще се погрижат за музиката с жестоките си сетове зад пулта, а страхотните декори ще допринесат още повече за вашето отлично Хелоуин настроение.

VIBES ви предоставя възможността да спечелите два двойни билета за голямото Хелоуин парти в "Арена Армеец".

За да участвате в играта, оставете Facebook коментар под тази статия (тук, а не във Facebook страницата), отговаряйки на следния въпрос: Как бихте искали да се маскирате за следващия Хелоуин?

Двамата победители ще бъдат изтеглени по обяд на 26 октомври (петък). Ще се свържем с печелившите и ще им изпратим пропуските с куриер за наша сметка.

Пожелаваме ви успех!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

12 коментара

  1. Ана-Мария Владимирова Отговор

    Още като малка много исках да се маскирам като Еминем в периода му с русата коса, лентата за глава и провисналите дънки, но така и за последните 10 и повече години никога не стигнах да осъществя този план :Д

Напишете коментар