Спечели с VIBES: Два двойни билета за концерта на Сленг


Една от отлично познатите банди в новата музикална история на България ще отпразнува 20 години на сцена. На 22 март Сленг ще изнесат концерт в столичния клуб Terminal 1, като групата ще благодари лично на феновете си за дългогодишната им лоялност и любов.

Макар и след трагичната смърт на Дими, Сленг продължават да са тук и да правят отлична музика. Новият фронтмен на бандата се казва Владимир Михайлов, а от сцената на Terminal 1 ще зазвучат вечни парчета като "Мой свят", "След хиляди години сън", "Любовта няма край" и още много други.

Събитието по повод "20 години Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от '90-те години до днес. В началото на 2017г. музикантите представиха своето ново видео към песента „Където си ти“ и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.

VIBES ви дава възможността да играете за два двойни билета за концерта на Сленг в Terminal 1 на 22 март.

Сигурни сме, че предстоящият концерт ще бъде едно прекрасно изживяване за всички стари фенове на Сленг, които ще чуят отново на живо някои от любимите си парчета. Но зарадвани ще бъдат и новите такива, които, сигурни сме, тепърва ще се увеличават като брой.

За да участвате в играта на VIBES, нужно е да спазите следното просто условие:

Оставете Facebook коментар под статията и отговорете на следния въпрос: Кое е любимото ви парче на Сленг?

Уточняваме: Facebook коментар под статията, която четете в момента, а не на Facebook страницата на сайта.

Двама от вас, отговорили на въпроса, ще участват в томбола и ще спечелят по един двоен билет за концерта. Краен срок за участие: 21 март (вторник). Победителите ще бъдат изтегли на обяд и ще бъдат обявени със статия на сайта, както и във Facebook страницата на VIBES.

Пожелаваме ви успех!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

1 Коментар

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни