Саундтракът на шести сезон на "Игра на тронове" излиза на CD

Вирджиния Рекърдс и Sony Classical с гордост съобщават, че у нас излиза на физически носител (CD) музиката към шестия сезон на култовия сериал „Игра на тронове“ [Game of Thrones (Music from the HBO® Series) Season 6]. Саундтракът ще бъде наличен от 22-ри юли (петък) в търговската мрежа, както и в най-големия онлайн магазин www.musicmall.bg.


Близо месец по-рано (на 24-ти юни), се състоя официалната премиера на дигиталната версия на албума в iTunes. Дигиталната версия на албума включва 7 бонус песни и общият брой на звукозаписите е 26 трака.  CD-то включва 19 песни плюс код за даунлоад достъп до 7-те бонус песни, част от съдържанието на дигиталната версия.

Композиторът Рамин Джауади (Iron Man, Pacific Rim, Person of Interest), е автор на музиката към всичките сезони на сериала на HBO®, подлудил публиката в целия свят, включително и в България. В последния сезон Джауади отново се справя великолепно със задачата, да даде оригинално звучене и музикален характер на филма. „Сезон 6 на Игра на тронове беше изключителен и много вдъхновяващ. Щастлив съм, че мога да споделя цялата музика във филма“ – ентусизирано обяснява композиторът.

Съдържание „Game of Thrones (Music from the HBO® Series) - Season 6“:

1.    Main Titles
2.    Blood of My Blood
3.    Light of the Seven
4.    Needle
5.    Coronation
6.    Feed the Hounds
7.    My Watch Has Ended
8.    The Red Woman
9.    Hold the Door
10.    Khaleesi
11.    Maester
12.    A Painless Death
13.    Reign    14.    Let's Play a Game
15.    Bastard
16.    Trust Each Other
17.    Winter Has Come
18.    Hear Me Roar
19.    The Winds of Winter
20.    Lord of Light (Bonus Track)
21.    Service of the Gods (Bonus Track)
22.    I Need You by My Side (Bonus Track)
23.    The Tower (Bonus Track)
24.    Unbowed, Unbent, Unbroken (Bonus Track)
25.    I Choose Violence (Bonus Track)
26.    Hodor (Bonus Track)

За „Игра на тронове“:

„Игра на тронове“ (носител на наградата Emmy®) е сериал на HBO, който следва историята на фентъзи епос поредицата „Песен за огън и лед“ от Джордж Р. Р. Мартин, вземайки името на първата книга, и дебютира на 17 април 2011 г.

Сюжетът, протичащ на измислените континенти Вестерос и Есос в края на лято, продължило десетилетие, вплита няколко сюжетни линии. Първата следва членовете на няколко благороднически фамилии в гражданска война за Железния трон на Седемте кралства; втората касае нарастващата заплаха от предстояща зима и митичните същества на Севера; третата хроникира опитите на изгонената последна представителка на свалената династия да си възвърне трона. Чрез своите морално двузначни герои сериалът изследва въпроси за социалната йерархия, религията, лоялността, корупцията, гражданската война, престъпленията и наказанията. „Игра на тронове“ привлича рекорден брой зрители по HBO и придобива изключително широка и активна международна фен база. Четвъртият сезон на сериала чупи всички рекорди за рейтинг, след като привлича повече от 19 милиона зрители. През 2014 година Game of Thrones е най-търсеният тв сериал в Google и се превръща в #1 най-обсъждана тема във фейсбук.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни