"Западен свят" е новото грандиозно шоу в ефира на HBO. Шоуто, което трябва да запълни животите ни, когато другият голям фаворит на мрежата "Игра на тронове" приключи. А до финала на "Троновете" не остава и чак толкова много време - още два сезона.

Ако сте гледали "Западен свят" в продължение на поне няколко епизода, а защо не и по-малко, сигурно сте обърнали внимание и на превъзходната музика, която озвучава шоуто.

Автор на саундтрака на "Западен свят" е Ramin Djawadi, който е отговорен и за музикалното оформление на "Игра на тронове". Явно от HBO наистина харесват работата му, щом са му възложили още един ангажимент от подобна величина.

Ако ползвате музикални стрийминг услуги като Spotify или Apple Music, вече можете да се насладите и на пълния саундтрак на сезон 1 на "Западен свят".

В него ще откриете нов поглед върху музиката на изпълнители от ранга на The Rolling Stones, The Cure, Radiohead, Nine Inch Nails, The Animals и Ейми Уайнхаус. Естествено, под формата на кавър версии, което обаче не прави удоволствието по-малко. Напротив, продукцията звучи страхотно, а Ramin Djawadi и екипът му са свършили превъзходна работа. Което надали може да се нарече учудващо, защото при продукции от подобен ранг, всичко винаги е изпипано до последния детайл.

Ако имате желание да се насладите отново на музиката в "Западен свят", предлагаме ви да го сторите посредством стрийм-а в Spotify, който ви предоставяме:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар