Вдъхновение! Така, само с една дума, бихме описали неостаряващата София Лорен. Колкото и клиширано да е предходното определение, италианската актриса наистина е негово олицетворение. Тя е магнетична, излъчва класа и да - вече е на цели 81 години.

Това не ѝ пречи да бъде за пореден път главно действащо лице в кампания на Dolce & Gabbana. И то такава, посветена на самата нея.

Доменико Долче и Стефано Габана неведнъж са твърдели, че актрисата е тяхна муза. И сега претворяват тази своя инспирация в червило, носещо името на италианската звезда.

Цикламеният оттенък е любим на София Лорен, а сега вече е маркиран с нейния подпис в палитрата на Dolce & Gabbana. Цветът допълва естествения нюанс на устните, подчертава кожата, а освен всичко друго се нанася лесно и съдържа овлажняващи компоненти.

Златното козметично съкровище е на пазара едва от няколко дни. Дебютът си направи на 20 септември - датата, на която рожден ден празнува неговата муза София Лорен.

https://www.youtube.com/watch?v=EdeqIsNuFng

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар