За поредна година в рамките на 21-вия София Филм Фест, учащите имат възможност да закупят специален пакет на цена от 20 лв, с който да гледат 41 фестивални заглавия и още по един филм месечно до края на 2017 в програмата на Дома на киното. Пакетът е достъпен само за притежатели на ISIC карта.

Сред селектираните заглавия са одисеята из Балканите „Белгийският крал”, обещаващата комедия за съвременния човек „Тони Ердман”, любовното откровение на Франсоа Озон „Франц” и завладяващият повик на природата „Императорът”.

Учащите ще могат да се срещнат и да вземат автографи от големите звезди, специални гости на фестивала – Джон Савидж, Рупърт Еверет, Горан Паскалевич, Тони Палмър.

За почитателите на киното особено важно е, че в специалната селекция, достъпна за учащи, е целият Международен конкурс с първи и втори филми на млади режисьори. Сред заглавията в него са „Безбог” на Ралица Петрова, „И после светлина” на Константин Божанов и „Христо” на Григор Лефтеров и Тодор Мацанов. Учащите ще могат да видят и филма „Сняг” на Емре Ердоджу, чиято световна премиера предстои в рамките на фестивала.

Повече информация за програмата и за всички събития ще намерите на официалния сайт siff.bg, както и във фейсбук страницата – СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ЗА УЧАЩИ.

*** Пакетът е валиден само с ISIC карта и допълнително закупуване на стикер на стойност 20 лв. Стикерът е достъпен в два варианта:

  1. Онлайн - след инсталиране на мобилното приложение MY ISIC от App Store или Google Play и закупуване от www.isic.bg/tickets, MY ISIC или офисите на Usit Colors.
  2. Холограмен стикер - в пресофиса на СФФ - Фестивален център „In the Park” (Зала Мати'Д / над кино Люмиер), Дома на киното, ISIC Bulgaria и Usit Colors на бул. „Васил Левски” 35.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар