София Филм Фест O N L I N E


Безспорно София Филм Фест е едно от най-значимите родни събития за всички киномани. Един от недостатъците му обаче е, че се случва само на територията на София. До този момент. Защото организаторите предоставят възможност за гледане онлайн на специална селекция от програмата на фестивала.

От 15 април на ваше разположение в платформата www.festivalscope.com ще бъдат най-новата творба на Андрей Кончаловски „РАЙ”, най-новата романтична история с подписа на Франсоа Озон „ФРАНЦ”, носителят на наградата на ФИПРЕССИ в секция „Особен поглед” в Кан 2016 - копродукцията между Фpанция, Рyмъния, Бългаpия и Катар „КУЧЕТА” на Богдан Мирика, увлекателното „mockumentary” на Петер Бросенс и Джесика Удуърт „БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ”, два интригуващи филма от балканския регион – „СМРАДЛИВА ПРИКАЗКА” на Мирослав Момчилович и „НОЩЕН ЖИВОТ” на Дамян Козоле, „ОТВЪД ТИШИНАТА” на дуета режисьори от Израел Ерез Мизрахи и Сахар Шавит, както и четири документални филма - „САФАРИ” на Улрих Зайдел, „В СЯНКАТА НА НОЩТА” на италианската режисьорка Валентина Еспозито, „ДЪГА – РАЗКАЗИ В КАРТИНКИ” на режисьорката Мария Николова, както и „ДЕНЯТ НА СВОБОДАТА – „ЛАЙБАХ” В СЕВЕРНА КОРЕЯ” на норвежкия режисьор Мортен Травик.


За всеки от филмите се предлагат по 200 билета.

Гледането онлайн е свободно и без резервации. Имате възможност и да гласувате за филма, който най-много Ви хареса.

Филмите ще могат да бъдат гледани до изчерпване на „виртуалните” билети.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни