Sofia Blading III идва

Sofia Blading III идва след по-малко от месец. Третото издание на фестивала за каране на блейдове ще превърне София в арена за улични, паркови състезания, партита и много други активности от 3 до 6 октомври. И тази година в събитието ще се включат имена от световната блейдинг сцена, като Стефан Моселманс от Белгия, Гразина Вратни от Полша, както и състезатели от Словакия, Франция, Гърция, Румъния, Великобритания, Германия, и други.

Всичко започва в четвъртък (3 октомври) с импровизирано каране из града. В петък (4 октомври) организаторите са замислили тур из софийските спотове за каране. В събота (5 октомври) ще бъдат и основните активности – безплатни уроци и състезание за деца, състезания за жени и за мъже, както и за висок скок във Five High skatepark, а награждаването ще завърши в бар Switch. Достъпът до всички събития е свободен.

Тази година освен наградите за състезателите ще има и награди за публиката, като томбола с ваучери за татуировки, обещават от Sofia Blading.

Историята на фестивала Sofia Blading започва през 2017 г. с идеята на организаторите не толкова да бъде състезание, а повод на едно място – София, да се съберат хора от цял свят, обединени от манията каране на блейдове. Така и се случва - миналата година събитието събра хора от 13 страни, а видео може да видите тук.

Цялата програма и какво ще се случва на Sofia Blading III може да следите тук.

Повече за организаторите можете да намерите тук.

В Instagram всичко се случва тук.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни