За разлика от друг път, HBO пусна само две снимки от следващия епизод на своя най-касов сериал "Игра на тронове". Може би и защото той ще бъде последен в цялата история на шоуто. Обичайно имаме възможността да видим между пет и десет изображения от всяка следваща серия, но този път от американската компания са предпочели далеч по-тайнствен подход.

Сега виждаме две снимки, които вече успяхме да видим и по време на представения ни кратък тийзър за финалната шеста серия на осми сезон. На едната виждаме Денерис Таргариен, вече превзела Кралски чертог и стояща пред армията си от доткраки и Неопетнени.

Игра на тронове

Виждаме и Тирион Ланистър, разхождащ се из руините на столицата на Вестерос. Именно Тирион бе най-големият защитник на Кралски чертог преди атаката на Денерис, увещавайки Драконовата кралица да пощади мирните жители на града. Но въпреки битата камбана, известяваща капитулацията на Кралски чертог, Денерис сътвори истинско клане в столицата на Седемте кралства.

Игра на тронове

Със сигурност финалът на "Игра на тронове" ще ни предложи силни емоции, въпреки недоволството на много фенове към нивото на последния сезон. В промото на последния сезон виждаме Аря Старк, която, подозираме, отново ще има ключова роля за развитието на историята. И въпреки, че в кадрите не присъства Джон Сноу, не би трябвало да се съмняваме, че и той ще има важна роля в това, което тепърва предстои да се случи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар