Алкохолът, до малка или голяма степен, най-вероятно е причинил смъртта на вокалистката на The Cranberries Долорес О'Риърдън. Инцидентно. Това стана ясно от официалния доклад, който властите в Уестминстър обявиха пред медиите.

Талантливата певица се удави във ваната на лондонски хотел на 15 януари, като смъртта ѝ шокира всички любители на музиката на бандата. О'Риърдън не бе оставила каквато и да е бележка, като нямаше и каквито и да е данни за евентуално самоубийство. Такъв вариант се изключва със сигурност.

Властите разкриха, че в стаята на Долорес са били открити пет празни миниатюрни бутилки алкохол и бутилка шампанско. Токсикологичните тестове са показали, че алкохолът в кръвта на британката е бил цели четири пъти над позволеното за шофиране.

"Няма доказателства, че можем да говорим за нещо различно от инцидент", посочи следователят по случая Шърли Радклиф.

Не е тайна, че през годините Долорес О'Риърдън страдаше от сериозни физически и психически проблеми. През 2017 година The Cranberries съкратиха турнето си заради болки в гърба на вокалистката. В свои интервюта Долорес е признавала, че е била сексуално насилствана като дете. Освен това, страдала е от депресия и биполярно разтройство.

По време на смъртта си, О'Риърдън се намираше в Лондон за звукозаписна сесия. Освен това, тя планираше и ново турне с групата си.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар