Гледайте смразяващ втори трейлър на "Конг: Островът на черепа" (ВИДЕО)


Когато първият трейлър на "Конг: Островът на черепа" бе представен пред публика на тазгодишния Comic Con в Сан Диего, сюжетната линия на лентата изглеждаше повече от семпла - армията на Съединените американски щати срещу Краля на острова.

Сега обаче можем да хвърлим око и на официалния втори трейлър на филма, който бе представен по време на шоуто на Джими Кимел. А от него можем да научим, че Кинг Конг не е единственото чудовище на острова. О не, далеч не е така.

Новият трейлър на филма показва, че островът, разположен в средата на Тихия океан, е населяван и от други зловещи същества, които тръгват по петите на новите му гости. Но вижте сами за какво става дума:

Няколко думи и за историята в "Конг: Островът на черепа".

Том Хидълстън влиза в ролята на бивш офицер от британските служби SAS, който оглавява експедиция до тайнствен остров в Тихия океан, пазещ много тайни. За сигурността на експедицията се грижи американският военен Пакард (в ролята Самюъл Л. Джаксън). Носителката на "Оскар" Бри Ларсън пък влиза в ролята на фотожурналистката и активист Уийвър, защото, както знаем - филм за Кинг Конг не може без красива жена.

Достигайки до острова, групата среща и героя на Джон Райли, който от години живее редом с местните. Именно Райли е и човекът, който може да разкрие не малко от тайните на острова, които да помогнат за оцеляването на авантюристите. Той е и този, който разкрива на групата, че островът е населяван и от други чудовищни същества. Че Конг не е единствен в това отношение.

"Конг: Островът на черепа" е режисиран от Джордан Вогт-Робъртс, като действието на филма се развива в същия свят, който видяхме и в "Годзила" на Гарет Едуардс от 2014 година. По всичко изглежда, че и в тази лента ще видим подобна структура - появата на т.нар. "основно" чудовище, което в последствие виждаме в битка с други създания.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни