Онлайн букмейкърите в днешно време предлагат невероятната възможност на любителите на залозите да пускат фишове от комфорта на своя дом. Предимствата при отварянето на сметка в сайт за онлайн залози дори не подлежат на съмнение, като те са десетки. След регистрация в онлайн букмейкър, вие имате достъп до спортни събития и казино игри от всяко едно място, стига да имате интернет и мобилен телефон/лаптоп. В този материал ще ви запознаем само с най-съществените предимства да имате открита сметка в онлайн букмейкър.

Възползвайте се от бонуса за добре дошли - предимството номер 1 на букмейкърите

За да привлекат нови играчи към своя сайт, букмейкърите се състезават в изобретателност и има все по-атрактивни промоции. Бонусът за добре дошли често е факторът, който накланя везните при избора на сайта, в който ще залагате на спортни събития. Регистрирайки се в няколко сайтове за онлайн залози, вие можете да се възползвате от бонусите, предлагани при първия ви депозит. Често първият депозит на клиента се удвоява до определена сума. Например може да вземете бонус 200% до 200 лева за спортни събития след winbet регистрация за вашия първи депозит. Така при депозирани 100 лева в акаунта, вие ще получите 200 лева бонус в сметката си. Повече информация относно предлаганите бонуси може да разгледате на посочения линк: https://betenemy.com/registraciq-v-winbet/.

Важно е да уточним, че бонусите за добре дошли имат определени правила и условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да може да изтеглите печалбите си от тях. 

Възползвайте се от промоциите за регистрирани играчи – друго голямо предимство за отварянето на сметка в сайтове за залози

Освен офертите за добре дошли, сайтовете за спортни залагания са много креативни и и предлагат атрактивни промоции в зависимост от събитията в момента. Всеки месец се пускат нови промоции и играчите, регистрирани в няколко сайтове за спортни залагания, ще могат спокойно да се възползват от тези оферти. Например има различни бонуси за големите мачове в Шампионска лига, за Европейско първенство, за Олимпийски игри, за най-важните тенис турнири от Големия шлем и т.н. 

В допълнение, доста от букмейкърите предлагат бонус за презареждане на сметката. След като имате регистрация в сайт за онлайн залози и сте активен играч, вие почти сигурно ще получите бонус за следващия си депозит, като ще бъде споменат какъв процент е бонусът и до каква сума. Освен това има и други страхотни промоции като например бонус за залог права колонка, увеличени коефициенти и специални бонус турнири.

Широка гама от залози и високи коефициенти: предимството номер 3 за откриване на сметка в сайт за онлайн залози

Не всички букмейкъри са равни по отношение на събитията за залагане и вида на предлаганите залози. Спортовете, на които можете да залагате, също няма да бъдат еднакви в един сайт и в друг. Например букмейкър като Winbet покрива голям брой спортове с много пазари към тях като футбол, тенис, баскетбол и др. Но може да се натъкнете на друг сайт за онлайн залози, в който има повече събития на тенис на маса, футзал, хандбал и т.н. В зависимост от вашите любими спортове и текущите ви желания за залози, можете да се регистрирате в букмейкъра, който ще ви предложи най-добрата оферта  що се отнася до залозите.

Привлекателността на коефициентите също е съществен елемент преди да заложите на спортно събитие. Да речем, че искате да заложите на победата на Челси срещу Арсенал във Висшата лига. Въпросът е кой букмейкър ви предлага най-добрите коефициенти, за да може да спечелите максималната сума пари (независимо от вашия залог)? Регистрацията в повече от един сайт за онлайн залози ви дава възможност да сравните коефициентите и да заложите на най-високата ставка на дадена селекция, за да може да спечелите по-голяма печалба. Така ще може да се възползвате също от повече бонуси и да имате повече средства за вашите онлайн залози.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар