Една от най-обичаните и харесвани банди в българския рок Сленг празнуват 20 години на сцена. Групата ще зарадва феновете си с голям и ексклузивен концерт на сцената на Terminal 1 на 22 март. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на Сленг от годините, когато фронтмен беше Дими.

"Мой свят", "След хиляди години сън", "Любовта няма край" и много други ще прозвучат от сцената на Terminal 1, представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов - Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (вокал, китара).

Дълги години след загубата на Дими, Сленг живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, когото познаваме от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му с една друга емблематична банда от 90‘те - Сафо, в която той е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители, като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.

Събитието по повод "20 години Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от '90-те години до днес. В началото на 2017г. музикантите представиха своето ново видео към песента „Където си ти“ и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.

Две седмици преди концерта, Сленг представиха част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на рилийза е “Бъди“ / “Be“. Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 г. с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на Сленг.

Билетите за концерта на 22 март могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба или 15 лв. в деня на събитието и на входа.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар