Славин Славчев представи видео към последната си песен "Тъмносиньо"

Новият проект на победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев, чиято премиера бе вчера, 13 август, носи заглавието „Тъмносиньо“ и почерка на самия изпълнител.

Славин пише песента с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат и началото на самостоятелната си кариера. Текстът също е негов, вдъхновен от лична история. Да изпее песен на която е и автор е мечта на Славин и продуцентите му от "Вирджиния Рекърдс" с готовност подкрепят осъществяването й.

„Тъмносиньо“ е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето“, разказва Славин. В записите се включва и Pavell, a за саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му се доверяват за пореден път на шведския хитмейкър Ollipop.

Видеото е заснето от режисьора Васил Стефанов. В него Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова, а  динамичните сцени с паркур изпълнява заедно с Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината. Въпреки че изпълнителят сам е практикувал паркур преди години, за да се подготви за снимките на клипа, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки.

Визиите на артистите в „Тъмносиньо“ са дело на Слав и стилиста Силвия Маркова, която е избрала за клипа модели от колекциите на Massive by Block, Adima, Kamerans и Jack&Jones.

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс/Кристиан Минчев

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни