Слаткаристика пред VIBES: Концертът в Sofia Live Club ке биде класичен!

Той основава първата си хип-хоп банда Единствена опција на фатално крехката 13-годишна възраст. По-късно рискува и минава соло. Ходът се оказва печеливш – дебютният му алубм Слаткаристика будало се разграбва за рекордните 48 часа, а вторият става най-продаваният в Македония за 2012 г. Същата година Марко Маринкович а.к.а. Слаткаристика стъпва и на българска сцена – на фестивала Elevation, където е в компанията на гиганти като Cypress Hill, Sean Paul, Erykah Badu.

Но истински силно впечатление македонската хип-хоп сензация прави у нас със самостоятелния си концерт преди пет години в Sofia Live Club. „Тогава разбрах колко топла е българската публика. Също като при нас и тук хората показват емоции –ако им поднесеш нещо добро, полудяват, ако си зле – партито умира,” сподели Слаткарят за VIBES.

Тази неделя (2 декември) от 21 ч. порасналото момче на македонския хип-хоп  се завръща в Sofia Live Club за втори дубъл в неподозиран класически аранжимент. Под звуците на Trinity Strings  (две цигулки и виолончело) и в такт с грамофоните на DJ Oky Doky, Слаткарят ще изпълни едни от най-популярните си парчета както и световни хип-хоп класики. Или както смело заявява самият „маестро,” „Ке биде класично!”

„Това не е първия път, в който свирим рап, но да работиш със Слаткаря е преживяване, което няма как да забравим. В София може да очаквате много добро настроение и страхотна музика,” казаха пред VIBES почти в един глас момичетата от Trinity Strings.

Специален гост на концерта ще е Владимир Ампов – Графа, а водещ на събитието е Филип Петров-Negy от също толкова класичното нашенско ъндъграунд рап дуо Fars.

Билети по 15 лева на предварителна продажба и 20 лева на входа

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни