Театър „София“ ни предоставя възможност да се забавляваме по „френски“ с новата постановка „Кашонът“. От първата до последната минута ще бъдем напълно завладени от доброто настроение, което творческият екип създава!

Пиесата на Клеман Мишел е ексцентрична комедия, която разглежда ситуации, познати на всички ни и показва правилния ориентир в тези ежедневни трудности. Ако искате да разберете как да преодоляваме стреса, трябва ли да успяваме да се справим с всичко „на всяка цена“ или просто да се посмеем – гледайте „Кашонът!"

Магията на театъра оживява с пълна сила и неусетно постановката завършва със сърдечните ръкопляскания на публиката. Малко преди края на „Кашонът“ в съзнанието ни отекват думите: „Всяко начало има край или ново начало“. Ето защо се връщаме към началото на пиесата, режисирана от Калин Ангелов, за да разкрием сюжета.

Vibes.bg ви приканва да подкрепите българската култура: последвайте линка и вземете още сега своите билети за театър.

С горещи танци доброто настроение настъпва и скачаме в джаза. По този начин ставаме част от приключението на седмина младежи, които са изиграни от талантливите: Юлиян Рачков, Юли Малинов, Симона Халачева, Владимир Матеев, София Маринкова, Лора Мутишева, Николай Димитров. На сцената присъства шармантното чувство, познато на любителите на джаз импровизациите. Ритъмът е дело на Николай Димитров – Коки, който не само свири на барабани, но също е разказвач на сюжета и става част от него, като влиза в образа на изтънчен фотограф.

Смехът, породен от дамите и кавалерите на сцената, се преплита и с търсенето на решение на проблемни ситуации. Темите, които се засягат, са свързани с: ежедневния стрес и как да се справим с него;  любовта - наистина ли трае три години или „протича“ под съвсем различна форма, новото начало и най-важната тема – за приятелството.

Персонажите „изкарват“ на повърхността всичко това, което се опитваме да скрием (в кашона). Изиграват грешки, породени от чувства и действия, които довеждат до заплетени взаимоотношения. Показват изход от проблемите и решение на въпросите, с които се сблъскваме, а музикалното оформление на Георги Георгиев – Антика е  изключителната взаимовръзка с този комедиен сюжет.

Динамичната постановка „Кашонът“ е идеалният завършек на забързания ден, за да започнем по-усмихнато следващия! Разгледайте програмата на Театър „София“ за още завладяващи театрални емоции.

Автор

"Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили" - Хенри Дейвид Торо. А Криста въодушевено създава своите дни!

Напишете коментар