Скачайте в джаза с "Кашонът"

Театър „София“ ни предоставя възможност да се забавляваме по „френски“ с новата постановка „Кашонът“. От първата до последната минута ще бъдем напълно завладени от доброто настроение, което творческият екип създава!


Пиесата на Клеман Мишел е ексцентрична комедия, която разглежда ситуации, познати на всички ни и показва правилния ориентир в тези ежедневни трудности. Ако искате да разберете как да преодоляваме стреса, трябва ли да успяваме да се справим с всичко „на всяка цена“ или просто да се посмеем – гледайте „Кашонът!"

Магията на театъра оживява с пълна сила и неусетно постановката завършва със сърдечните ръкопляскания на публиката. Малко преди края на „Кашонът“ в съзнанието ни отекват думите: „Всяко начало има край или ново начало“. Ето защо се връщаме към началото на пиесата, режисирана от Калин Ангелов, за да разкрием сюжета.

С горещи танци доброто настроение настъпва и скачаме в джаза. По този начин ставаме част от приключението на седмина младежи, които са изиграни от талантливите: Юлиян Рачков, Юли Малинов, Симона Халачева, Владимир Матеев, София Маринкова, Лора Мутишева, Николай Димитров. На сцената присъства шармантното чувство, познато на любителите на джаз импровизациите. Ритъмът е дело на Николай Димитров – Коки, който не само свири на барабани, но също е разказвач на сюжета и става част от него, като влиза в образа на изтънчен фотограф.

Смехът, породен от дамите и кавалерите на сцената, се преплита и с търсенето на решение на проблемни ситуации. Темите, които се засягат, са свързани с: ежедневния стрес и как да се справим с него;  любовта - наистина ли трае три години или „протича“ под съвсем различна форма, новото начало и най-важната тема – за приятелството.

Персонажите „изкарват“ на повърхността всичко това, което се опитваме да скрием (в кашона). Изиграват грешки, породени от чувства и действия, които довеждат до заплетени взаимоотношения. Показват изход от проблемите и решение на въпросите, с които се сблъскваме, а музикалното оформление на Георги Георгиев – Антика е  изключителната взаимовръзка с този комедиен сюжет.

Динамичната постановка „Кашонът“ е идеалният завършек на забързания ден, за да започнем по-усмихнато следващия! Разгледайте програмата на Театър „София“ за още завладяващи театрални емоции.

Криста Янинска

"Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили" - Хенри Дейвид Торо. А Криста въодушевено създава своите дни!

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни